Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Waarom Regioverhuizers?

Als gerenommeerd verhuisbedrijf heeft regioverhuizers al jarenlang een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en service. Wij begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Wij geven u advies met de opties om voor u een flexibele en op maat gemaakte verhuizing te creëren. Zo krijgt u de service die u verwacht.

Aanvullende diensten

Naast de standaard verhuisdiensten die wij u aanbieden, kunt u ook gebruik maken van aanvullende diensten.

Handyman

Onze Handyman heeft veel ervaring en kennis van verschillende werkzaamheden, werkt zeer accuraat en levert werk zoals u dat het liefste wilt!
Inpakken/uitpakken

Met onze ervaring en de juiste beschermingsmiddelen, kunnen wij u deze zorg uit handen nemen, bij ons zijn uw kwetsbare zaken in vertrouwde handen.
Oplevering oude woning

Wanneer u verhuist vanuit een huurhuis, dient u uw oude woning aan de verhuurder op te leveren. De oplevering aan bijvoorbeeld de woningbouwvereniging houdt veelal in dat de flat of appartement in de originele staat en ‘kaal’ opgeleverd moet worden.
Afvalservice

Afvoeren van klein materiaal lukt meestal nog wel, maar grotere stukken geven vaak een probleem. Wij kunnen deze zaken voor u afvoeren naar een stort of afvalstation in uw gemeente.
Schoonmaakservice

Wij zorgen ervoor dat uw ‘oude’ woning schoon achterblijft en/of uw nieuwe woning schoon is, voordat u deze betrekt op de data die u het beste uitkomt. Is dat geen fijne entree?
Inboedel opslag

Inboedel opslag kan vaak een uitkomst zijn. Als u ruimtegebrek heeft, of wanneer u tijdelijk een opslag voor uw inboedel, auto of vaartuig zoekt, dan biedt Regioverhuizers u een praktische en voordelige opslagruimte.
De-montage

Wanneer u meubels heeft die gedemonteerd moeten worden raden wij u aan om gebruik te maken van onze demontage en montage service.
Verhuismateriaal

Regioverhuizers verhuurt en verkoopt diverse duurzame verhuismaterialen. Dankzij de sterke materialen kunt u gemakkelijk uw spullen vervoeren en heeft u minder snel kans dat uw inboedel tijdens het verhuizen beschadigd.

Goedkoop verhuizen

Moet u binnenkort verhuizen maar heeft u een budget? U hoeft niet meer af te wegen of u het zelf zal doen, want bij ons kunt u de verhuizing helemaal zelf bepalen. U kunt zelf .. Lees verder

Gezinsverhuizing

Verhuizen is niet eenvoudig, een goede planning en voorbereiding zijn vereist. Bovendien is het zwaar werk en neemt het aardig wat tijd in beslag. Wij begrijpen dat .. Lees verder

Seniorenverhuizing

De meeste verhuizingen zijn van groot naar klein. U wilt kleiner wonen nu de kinderen uit huis zijn, of u kunt niet zo goed meer voor uzelf zorgen en gaat naar een verpleegtehuis .. Lees verder

Internationaal verhuizen

Bij een internationale verhuizing komt er een hoop op u af. U heeft het nodige papierwerk te regelen, een huis te zoeken en u gaat kennis maken met een andere cultuur .. Lees verder

Transport / koeriersdienst

Wilt u iets vervoeren? Naast complete verhuizingen doen wij ook aan kleinere transport. Wij rijden standaard diverse (internationale) routes, waardoor de kosten .. Lees verder

Onze referenties