Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Verhuisbedrijf Rotterdam

Vlug, veilig en vakkundig verhuizen

U kunt op verschillende manieren verhuizen. Verhuisbedrijf Regioverhuizers is u graag van dienst op een manier die bij u past.

Verhuisbedrijf rotterdam sinds 1994 heeft Regioverhuizers een reputatie opgebouwd van vertrouwd en snel groeiende verhuisservice. Opgericht in Rotterdam en actief in heel Nederland. Doordat wij ruim 20 jaar ervaring hebben met verhuizingen in Rotterdam kennen wij deze stad door en door. Inmiddels zijn wij voor veel mensen de eerste keus wanneer zij moeten verhuizen in Rotterdam.

De kunst van het verhuizen is gelegen in vakmanschap, functionele hulpmiddelen en goed personeel. Door het gebruik van moderne hulpmiddelen zoals verwarmde verhuiswagens uitgevoerd met luchtvering en laadklep en verhuisliften is niets ons te veel. Of het nu een enkel stuk, een gehele of gedeeltelijke inboedel of zelfs een kantoorinventaris in Rotterdam betreft. Zelfs voor de meest onmogelijke situaties wordt een oplossing gevonden.
 

Scherp geprijsd

Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Gouda. Voor een verhuizing binnen Rotterdam bent u bij ons op het goede adres! Tevens zijn onze tarieven zeer scherp wanneer u elders in Nederland verhuist. Wij zijn zeer flexibel in vergelijking met andere verhuisbedrijven. Wij werken door tot uw verhuizing helemaal afgerond is en u 100 % tevreden bent!
 

Snel en makkelijk

Uw hele verhuizing regelt u snel en makkelijk bij Regioverhuizers. Behalve dat uw verhuizing in een oogwenk geregeld is, bespaart u bij Regioverhuizers ook nog eens honderden euro’s. Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving vraag dan nu een gratis offerte aan of bel met een van onze medewerkers voor een gratis advies.
 

Aanvullende diensten

(De)-/Montage
In-/uitpakservice
Afvoerservice
Handyman
Woningontruiming
Vloer leggen/verwijderen
Schilderwerkzaamheden
Verhuismateriaal

Wat onze klanten zeggen

Wij willen jullie graag hartelijk danken voor de perfect verlopen verhuizing! Wat een goede keuze om jullie als verhuisbedrijf te kiezen en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen!

Kevin
Verhuizing – Rotterdam

Onze partners