Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Veelgestelde vragen

Duidelijkheid en transparantie

Regioverhuizers staat voor duidelijkheid en transparantie in de verhuisbranche.
Wij maken graag concrete afspraken met u en daarom geven wij u hierbij een aantal antwoorden op korte Veelgestelde vragen.

U kunt ons voor meer informatie ook telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 tot 19:00 uur
op 010 – 303 5430. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wat kost het aanvragen van een offerte

Het aanvragen van een verhuisofferte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.
Wat kost een verhuizing

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en eventueel (de-)montagewerk zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. De verhuisadviseur van Regioverhuizers komt graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangt u de exacte prijsopgave in een gratis en vrijblijvende offerte.
Hoe kan ik een offerte aanvragen

Via onze website kunt u een verhuisofferte aanvragen of u kunt bellen naar 010 – 303 5430. Wij streven ernaar om binnen 24u contact met u op te nemen. De verhuisadviseur van Regioverhuizers inventariseert uw wensen en bespreekt de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat waarin alle gemaakte afspraken duidelijk zijn omschreven.
Hoe lang van te voren moet ik Regioverhuizers inschakelen?

Wij adviseren altijd z.s.m. contact op te nemen met Regioverhuizers zodra u weet dat u gaat verhuizen. Dan kunnen wij uw verhuizing alvast inplannen en u goed begeleiden met de voorbereidingen. Omdat een verhuisdatum niet altijd goed is in te schatten, zijn wij flexibel in onze planning.
Kan ik ook een deel van mijn inboedel laten verhuizen

Het is geen probleem om slechts een deel van uw inboedel door Regioverhuizers te laten verhuizen. Onze verhuisadviseur komt bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek te inventariseren wat uw wensen zijn. U bepaalt altijd zelf welk deel van de verhuizing u wilt uitbesteden aan Regioverhuizers
Wanneer wordt het verhuismateriaal geleverd of opgehaald?

Als u verhuismateriaal zoals dozen of pakpapier nodig heeft, belt u Regioverhuizers. Binnen twee werkdagen wordt het materiaal bij u afgeleverd. Na de verhuizing kunt u op uw gemak alle dozen uitruimen. Wanneer u uitgepakt bent kunt u contact met ons opnemen om de dozen te laten ophalen.
Transporteren en verhuizen jullie zelf de verhuizingen?

Regioverhuizers is een verhuisbedrijf met eigen verhuisauto’s en voert uw verhuizing bij voorkeur altijd zelf uit.
Voert Regioverhuizers ook Bedrijfsverhuizingen uit?

Ja, Regioverhuizers voert ook bedrijfsverhuizingen uit, zowel Nationaal als Internationaal.
Werken jullie samen met andere bedrijven?

Ja, Zo voert Regioverhuizers de Internationale Verhuizer ook verhuizingen uit voor ander verhuisbedrijven, maar ook voor verhuisadviseurs, verhuismakelaars en verhuis bemiddelaars.
Wij verhuizen zelf binnen de EU en hebben een partner voor verhuizingen buiten de EU. Wij verhuizen over de hele wereld.
Heeft Regioverhuizers een checklist voor mijn verhuizing?

Om uw verhuizing goed voor te kunnen bereiden en op de dag zelf vlekkeloos te laten verlopen, ontvangt u van uw verhuisadviseur van Regioverhuizers een checklist. Deze kunt u hier downloaden.
Wat doe ik met mijn huisdieren als ik verhuis?

Voor honden en katten is een verhuizing vaak een ingrijpende gebeurtenis. Regioverhuizers raadt u daarom aan om uw hond of kat tijdelijk elders te laten logeren. Een alternatief is om uw hond in een bench te laten en uw kat in de badkamer onder te brengen. Op die manier ervaren zij nog enige rust en hebben ze zo min mogelijk last van alle drukte tijdens de verhuizing. Knaagdieren kunt u het best in uw eigen auto vervoeren of als laatste laten meerijden in de verhuiswagen. Om spetteren en klotsen voor de vissen te voorkomen, adviseren wij om een vissenkom of klein aquarium zo leeg mogelijk te halen en af te dekken met opgeblazen boterhamzakjes.
Kan ik in het weekend verhuizen?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij Regioverhuizers kunt u in het weekend verhuizen. Hier is zelfs geen toeslag aan verbonden op zaterdag. Bespreek met uw verhuisadviseur wat de mogelijkheden voor u zijn.

Onze referenties