Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Transport en koeriersdienst

Spoed en kwaliteit is onze standaard.

We denken en werken graag mee aan de voor u meest geschikte oplossingen op logistiek gebied.

Wilt u iets vervoeren? Naast complete verhuizingen doen wij ook aan kleinere Transport en koeriersdienst. Wij rijden standaard diverse (internationale) routes, waardoor de kosten beheerbaar blijven. Het vervoeren van grote objecten is geen enkel probleem voor ons. Middels een verhuislift kunnen wij uw goederen naar elke verdieping vervoeren. Voor deze diensten wordt een uurtarief gerekend. Indien meerdere objecten vervoerd moeten worden kan er een vast bedrag per object gerekend worden, zodat u het voordeligst uit bent. Onze tarieven zijn zo aantrekkelijk dat u niet eens de moeite wilt nemen om het zelf te doen!
 

Meubeltransport (bedrijven en particulier)

Heeft u een nieuwe bank, bed of kast gekocht? Of wilt u uw klanten de service van thuisbezorgen aanbieden? Wij halen de meubels voor u op en bezorgen deze bij u of bij uw klant thuis. Eventueel inclusief montage en/of aansluiten. Voor meer informatie over de tarieven, neem gerust contact op.
 

Aanvullende diensten

Grondige schoonmaak
Verwijderen van nicotineaanslag
Witten van wanden en plafonds
herstelwerkzaamheden
Vloerverwijderen
Opkopen inboedel
Schilderwerkzaamheden
Behang verwijderen

Wat onze klanten zeggen

Wij willen jullie graag hartelijk danken voor de perfect verlopen verhuizing! Wat een goede keuze om jullie als verhuisbedrijf te kiezen en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen!

Kevin
Verhuizing – Rotterdam

Onze referenties