Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Seniorenverhuizing

Wij ontzorgen u compleet

Juist wanneer u wat ouder bent, en wel wat extra hulp kunt gebruiken, bent u bij Regioverhuizers aan het juiste adres.

De meeste verhuizingen zijn van groot naar klein. U wilt kleiner wonen nu de kinderen uit huis zijn, of u kunt niet zo goed meer voor uzelf zorgen en gaat naar een verpleegtehuis of zorgcentrum. Veel mensen zien op tegen deze verandering en daar hebben wij veel begrip voor, Daarom willen wij het zo simpel mogelijk voor u maken.

Verhuizen is altijd zwaar en stressvol, maar op latere leeftijd is het extra zwaar. Onze verhuizers pakken de inboedel zorgvuldig voor u in en uit. Uw spullen worden beschermd door hoezen folies en dekens. Op verzoek kunnen wij kledingboxen, inpakpapier, tape en stiften leveren. Wij doen alles om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

U kunt uiteraard ook met hulp van familie of vrienden alles inpakken en uit laten pakken en door ons team laten verhuizen.

Meer dan alleen verhuizen

Aanleveren van verhuisdozen en inpakpapier
Inpakken van de huisraad en dozen merken
Verhuizen van groot naar klein
Uitpakken van de dozen
Schoonmaken van de huisraad
Ophangen lampen, schilderijen enzovoorts
De nieuwe woning inrichten naar uw wens
De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie

Wanneer u wat ouder bent dan kunt u fysiek niet veel meer aan. Bij het verhuizen van uw inboedel komt zoveel meer kijken dat u graag iemand zoekt die u daarbij kan helpen. Regioverhuizers verhuist niet alleen uw inboedel, maar verzorgt de gehele verhuizing voor u. Zo kan het zijn dat uw huidige woning een huurwoning is en kaal opgeleverd moet worden. Ons team heeft daarvoor specialisten die uw woning weer terug kunnen brengen in de originele staat.

Verder doen we naast in en uitpakken ook uw woning inrichten zoals u dat wilt. Daarbij denken we ook aan de details zoals het ophangen van lampen en eventueel schilderijen.

Alles volgens plan

Uw inboedel wordt door ons zorgvuldig ingepakt in hoezen, folie’s en dekens. Op verzoek kunnen wij kledingboxen (voor hangende kleding), inpakpapier, tape, en stiften om de verhuisdozen te merken leveren. Alles om de seniorenverhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

Natuurlijk kunt u ook met hulp van familie, vrienden en/of kennissen alles inpakken en uitpakken en door ons team alleen laten verhuizen van de grote woning naar de kleine woning. Uw wensen zijn welkom en bespreekbaar.
 

Wij staan altijd voor u klaar

Regioverhuizers heeft een ruime ervaring met seniorenverhuizingen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat juist de seniorenverhuizingen geheel naar wens verlopen, zeker met het oog op de emoties die voorkomen bij de verhuizing. Wij handelen met respect voor de inboedel, en met respect voor de bewoner(s). Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek om de seniorenverhuizing door te nemen en een eventueel plan op te stellen. Natuurlijk bent u altijd welkom om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wij staan altijd graag voor u klaar.
 

Aanvullende diensten

(De)-/Montage
In-/uitpakservice
Afvoerservice
Klusjesman
Woningontruiming
Vloer leggen/verwijderen
Schilderwerkzaamheden
Verhuismateriaal

Wat onze klanten zeggen

Wij willen jullie graag hartelijk danken voor de perfect verlopen verhuizing! Wat een goede keuze om jullie als verhuisbedrijf te kiezen en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen!

Kevin
Verhuizing – Rotterdam

Onze referenties