Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Internationaal verhuizen

Professioneel, efficient & vakkundig

Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland goed verloopt, zodat uw zonder zorgen en met veel plezier een nieuwe stap kan maken in uw leven.

Bij een internationale verhuizing komt er een hoop op u af. U heeft het nodige papierwerk te regelen, een huis te zoeken en u gaat kennis maken met een andere cultuur. Dan is het fijn om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verhuizing. Door te zorgen dat uw spullen snel en veilig op de plaats van bestemming komen, zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt. Ons team is er voor u om alles soepel te laten verlopen. Onze aanpak, samen met onze expertise in planning en logistiek zorgen ervoor dat uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk verloopt.
 

Internationaal verhuizen is een uitdaging

Als u iets verderop gaat verhuizen dan lukt dat misschien nog wel met wat vrienden en een aanhanger. Een internationale verhuizing kost wat meer moeite en tijd. Het is een uitdaging; u verandert van huis en baan, verliest contact met mensen en moet misschien wel een andere taal leren. Als u kiest voor Regioverhuizers bent u op de goede weg! Waar u ook heen moet binnen Europa, ons professioneel en vriendelijk team steunt u bij elke stap.
 

Aanvullende diensten

Grondige schoonmaak
Verwijderen van nicotineaanslag
Witten van wanden en plafonds
herstelwerkzaamheden
Vloerverwijderen
Opkopen inboedel
Schilderwerkzaamheden
Behang verwijderen

Wat onze klanten zeggen

Wij willen jullie graag hartelijk danken voor de perfect verlopen verhuizing! Wat een goede keuze om jullie als verhuisbedrijf te kiezen en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen!

Kevin
Verhuizing – Rotterdam

Onze referenties