Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Gezinsverhuizing

Vlug, veilig en vakkundig verhuizen

U kunt op verschillende manieren verhuizen. Verhuisbedrijf Regioverhuizers is u graag van dienst op een manier die bij u past.

Verhuizen is niet eenvoudig, een goede planning en voorbereiding zijn vereist. Bovendien is het zwaar werk en neemt het aardig wat tijd in beslag. Wij begrijpen dat u daar tegenop ziet, en willen het daarom voor u zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk maken. Een gezinsverhuizing is een breed begrip.

Misschien heeft u geen kinderen, maar u bent bijvoorbeeld zo druk met uw werk, dat u zelf de tijd en energie niet heeft om te verhuizen en graag iemand zoekt die alles van begin tot eind voor u regelt. U wilt iemand inhuren die u kunt vertrouwen om met de uiterste zorg en vakkennis met uw meest
waardevolle bezittingen om te gaan. Dat is waar Regioverhuizers naar streeft. Wij zijn er voor u om alles tot in de puntjes te regelen en denken aan alle details.
 

Verhuizen is stressvol

Denk maar aan alle voorbereidingen die u moet doen. Onze verhuizers hebben een goed inlevingsvermogen en denken met u mee. Kwaliteit is bij ons heel belangrijk en wij willen dat onze klanten met een gerust hart alles aan ons over kunnen laten. Wij kunnen niet alleen uw inboedel overbrengen, maar deze ook van tevoren inpakken en na afloop weer uitpakken. Ook meubels (de)monteren is voor ons geen enkel probleem. Verder zijn er ook de handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, schilderijen en lampen.
 

Aanvullende diensten

Naast onze primaire diensten hebben wij ook wat aanvullende diensten. Heeft u bijvoorbeeld veel nieuwe meubels en wilt u van de oude meubels of spullen af? Dan kunt u gebruik maken van onze afvoerservice. Ook als uw oude vloer verwijderd moet worden is dat geen probleem. Hieronder kunt u een overzicht vinden van al onze aanvullende diensten.

(De)-/Montage
In-/uitpakservice
Afvoerservice
Handyman
Woningontruiming
Vloer leggen/verwijderen
Schilderwerkzaamheden
Verhuismateriaal

Wat onze klanten zeggen

Wij willen jullie graag hartelijk danken voor de perfect verlopen verhuizing! Wat een goede keuze om jullie als verhuisbedrijf te kiezen en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen!

Kevin
Verhuizing – Rotterdam

Onze referenties