Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-835 700 19

Bedrijfsverhuizing

Dienstverlening op maat

Regioverhuizer verzorgt uw verhuizing van top tot teen, zoals u dat wilt

Een goede bedrijfsverhuizing begint met een goede planning. Dus wij beginnen bij een complete inventarisatie van wat er verhuisd moet worden. Hiervoor komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis. Als alle details besproken zijn maken wij een plan van aanpak (wat, waar, wanneer, hoe) en de totaalprijs. Heeft u speciale behoeften? Ook dit is geen probleem voor ons.

Wij bieden u afvalservice van schoonmaakservices tot montageservices, alles is mogelijk! Wij streven ernaar om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ons doel is dat onze klanten met een gerust gevoel de verhuizing uit handen geven aan ons en wij u succesvol in uw nieuwe woning settelen. Ons team heeft jarenlang ervaring in verhuizen en gaan zorgvuldig met uw spullen om. We laden de spullen in waar u dat wilt en we gaan niet weg tot u 100% tevreden bent.

Snel en veilig verhuizen

Wij maken gebruik van professionele verhuismaterialen. Deze komen de snelheid en veiligheid van de verhuizing ten goede. Vloeren en hoeken van muren worden beschermd, en waardevolle spullen worden met zorgvuldigheid ingepakt en vervoert en indien gewenst weer uitgepakt.

Aantrekkelijke prijzen

Door onze efficiëntie kunnen wij onze prijzen aantrekkelijk houden. Wij gaan precies en gericht te werk en maken een duidelijk plan zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dankzij onze verschillende opties en flexibiliteit maken wij elke verhuizing betaalbaar.

Bel voor een gratis adviesgesprek

Door de jaren heen heeft Regioverhuizers talloze succesvolle verhuizingen uitgevoerd. Wij bieden u graag onze diensten aan die verder gaan dan simpelweg verhuizen. Wij streven naar het totaalpakket. Bij ons vind u de professionaliteit, toewijding en betrouwbaarheid die u zoekt Of u nou naar een andere stad verhuist of zelfs ander land, Regioverhuizers geeft u de zekerheid dat u straks tevreden op uw nieuwe bestemming bent. Wij denken met u mee. Twijfel niet langer en bel nu voor een offerte!

Aanvullende diensten

Grondige schoonmaak
Verwijderen van nicotineaanslag
Witten van wanden en plafonds
herstelwerkzaamheden
Vloerverwijderen
Opkopen inboedel
Schilderwerkzaamheden
Behang verwijderen

Wat onze klanten zeggen

Wij willen jullie graag hartelijk danken voor de perfect verlopen verhuizing! Wat een goede keuze om jullie als verhuisbedrijf te kiezen en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen!

Kevin
Verhuizing – Rotterdam

Onze referenties